Uvodna besedaDružba EKO Plus d.o.o. združuje skupino ljudi, ki so usposobljeni za reševanje nalog na področju zbiranja, transporta in obdelave odpadkov. Specializirani smo za svetovanje pri izbiri opreme, implementaciji opreme ter servisiranja opreme za ravnanje z vsemi vrstami komunalnih in industrijskih odpadkov.
Dve desetletji že spremljamo spremembe zakonodaje ter posledično razvoj opreme na omenjenih področjih v državah Evropske unije. V tem času nam je uspelo vzpostaviti poslovni odnos z dobavitelji ter  soustvarjalci  trendov, ki vodijo v snovno recikliranje posameznih frakcij odpadkov.
Skupaj z vami spoštovani kupci nam je v zadnjem desetletju uspelo dohiteti in celo prehiteti večino evropskih držav, ki so se znašle bodisi v primežu energetskih lobijev bodisi v pomanjkanju strategij za vzpostavitev trajnostnega razvoja na področju ravnanja z odpadki. Tudi v Sloveniji mnogi pogrešajo jasne strateške smernice, neglede na to, da izkušnje kažejo, da so edina stalnica spremembe.
Dragi kupci, v vaših sredinah vam je uspelo ustvariti rezultate, ki vam jih zavidajo celo »razvite« države…in mi smo vam pri tem z veseljem pomagali.

Simon NAGLIČ, direktor