Servis in vzdrževanje strojev

g. Francoz

Servis in vzdrževanje strojev

Redno vzdrževanje in servisiranje je bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo in zanesljivost  delovanja strojev in opreme.  Po definicij je vzdrževanje delo, ki ga izvajamo z namenom ohranjanja uporabne in funkcijske vrednosti sredstev v življenjski dobi, brez večjih nepredvidenih popravil in s čim večjo razpoložljivostjo strojev in opreme.

Naše podjetje opravlja servis in vzdrževanje strojev ter opreme za zbiranje, sortiranje,  obdelavo in transport odpadkov. Servis opravljamo za opremo in stroje, ki jih zastopa naše podjetje, kakor tudi za stroje in opremo drugih blagovnih znamk. Izvajamo tudi obnovo in remont strojev, predelavo in rekonstrukcijo posameznih kompontent, kakor tudi obnovo in popravilo krmilnih sistemov. Na področju celostnih rešitev združujemo znanja s področja organizacije in projektiranja na eni strani ter mehanike, elektornike, pnevmatike, hidravlike in elektrike na drugi strani.

Zakaj vzdrževalni pregledi?

Daljša življenska doba Z doslednim vzdrževanjem in upoštevanjem navodil lahko preprečimo marsikatero napako ali okvaro Odprava manjših nepravilnosti Redno preverjanje nastavitev in mazanje gibljivih delov, pripspevajo k večji varnosti

Kako

Z naročnikom sklenemo vzdrževalno oziroma servisno pogodbo. Naši tehniki pregledajo opremo naročnika, naredijo popis stanja, odpravijo napake ter vnesejo podatke v servisno aplikacijo, kjer so na enem mestu zbrani vsi podatki o naročnikovi opremi (tip opreme, servisna zgodovina, stroški, servisni intervali,…).

Zakaj izbrati Eko Plus?

Imamo visoko usposobljen kader, ki se nenhno izobražuje in izpoplnjuje na področjih mehanike, hidravlike, elektrike, elektornike in pnevmatike. Tako so vedno seznanjeni z novostmi in obvladujejo  situacije pri vzdrževanju in  popravilu strojev. Pri izvajanju storitev smo dosledni in zagotavljamo najvišjo možno kakovost stortive z najkrajšim odzivnim časom. Primere dobre prakse iz tujine uvajajmo v Slovenijo že več kot desetletje in smo inovatorji na področju Slovenije ter pogodbeni servisni partnerji priznanih evropskih proizvajalcev komunalne oprme: Kliko, Terberg, C-trace, Werner&Weber, Tehnix, Nord Engineering, Amis Gmbh, ID&A, H&G,… Naše podjetje ima vedno na zalogi osnovne rezervne dele, bolj specifične dele pa naročamo pri naših dobaviteljih. Pri tem skrbimo, da je čas od naročila do prejetja rezervnih delov čim krajši, saj se zavedamo da nerazpoložljivost strojev ali naprav v vsakem procesu ali organizaciji pomeni izpad dohodkov. Mnogo podjetij že zaupa tehničnemu znanju in izkušnjam podjetja Eko Plus. Zaupajte nam tudi vi.

Kontaktirajte nas

Telefon:
+386 (0)3 42 44 110

GSM:
+386 (0)51 233 120

E-pošta:
info@ekoplus.si

Oddaj povpraševanje


Sorodni izdelki