Raziskava trga za komunale

Kaj vam pomenijo vaši naročniki?

Za doseganje napredka, se verjetno tudi sami soočate z implementacijo novih projektov, pri tem pa v posameznih fazah prehajate v področje pomembnosti vpliva okolja. Slednje se nanaša na vaše zveste naročnike, ki dejansko pogojujejo vaš obstoj, hkrati pa so prvi, ki v praksi začutijo spremembe. Da bi vsako idejo najlažje implementirali v živo okolje, je o tem potrebno seznaniti tudi vaše naročnike.

Customer_Satisfaction_Survey2

mnenje

Zakaj je mnenje pomembno?

Ste morebiti kdaj pomislili, da bi se o svojih stortivah pogovorili tudi z naročniki? Vas zanima, kakšno je mjihovo mnenje o vašem delu? Kaj bi plačniki spremenili na vašem mestu? Kako skupno z naročniki priti do končnega cilja? Vsa ta in podobna vprašanja vodijo k cilju povečanja zadovoljstva vašega izvajanja, ki na dolgi rok prinaša veliko pozitivnih rezultatov. V začetni fazi, ko pričnete z implementacijo novih idej vedite, da je za pozitiven rezultat potrebnega dosti manj napora pri pripravi pravih smernic, kot ga je potrebno vložiti v primeru pojava nesoglasij in pripomb s strani vaših naročnikov.

Kako vam lahko pomagamo?

V podjetju EKO Plus imamo obilico izkušenj z izvajanjem projektov, pri tem pa vedno poskrbimo za zadovoljstvo končnih uporabnikov. Zaradi tega vam lahko ponujamo rešitev v vsaki situaciji. Za strokoven pristop je potrebno poznati strokovno področje dela, pravna določila, filozofijo naročnikov ter vaš želeni cilj. Prav slednji del je tisti, ki ga potrebujemo od vas, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Z referenčno izvedenimi projekti se lahko ponašamo na področju spletnega in terenskega anketiranja, največ izkušenj pa z infomrativnim ter usmerjenim obveščanjem uporabnikov.

ponudba

market-research21

Javno mnenjska raziskava

Pri izbiri najuspešnejše metode raziskov, se je vedno potrebno osredotočati napoznavanje območja, efekt, ki ga pričakujemo ter ekonomiko izvajanja. Najverjetneje na področju poznavanja vaših strank nimate konkurence, vse ostalo pa vam lahko pomagamo mi. Pri tem imamo v mislih pripravo vsebinske zasnove, izdelava fizičnih ali spletnih obrazcev, obveščanje končnih puorabnikov (preko spleta oz. pošte ali fizično na domačem naslovu), spremljanje izvajanja, vse do končne predaje zbranega in urejenega rezultata.

Obveščanje po vaši izbiri

Nobena stvar ni povsem črno-bela. Na podlagi vaših specifičnih želja, smo vam z veseljem pripravljeni pomagati ter izdelati rešitev, ki bo skladna z vašimi pričakovanji. Naša prednost so izkušnje, številni iuspešno izvedeni projekti ter poznavanje zakonodaje. Zatorej ne pozabite uporabiti kontaktnega obrazca spodaj ter nas obvestiti o vaših željah.

Analitika uspešnosti

Izvajanje raziskovanja javnega mnenja se je veda na trenutke lahko tudi povsem personalizirana. Slednje pomeni, da nam prav vsak končni subjekt zaupa svoje mnenje in pri tem seveda govorimo o poplavi informacij. Da s tem ne boste imeli težav, vam s sodobnim konceptom pomagamo filtrirati ter organizirati vse potrebno v enotno in pregledno vsebino. Slednje se nanaša na povzetke pisnih poročil oz. prezentacije v vašem podjetju ali pa vam predamo zbirno podatkovno bazo, ki je skladna z uvozno strukturo vašega informacijskega sistema.

Zakaj je EKO Plus pravi partner?

– zadovoljstvo vas in vaših strank je naše vodilo, – naše izvajanje bomo prilagodili vašim željam, – zagotavljamo vam strokovno izvedbo, – smo ekipa usposobljenih strokovnjakov, – skrbimo za nadzirano ter profesionalno izvajanje, – storitev izvajamo kvalitetno ter skladno z zakonodajo, – za nami je že mnogo uspešno izvedenih projektov.

Kontakt

Da bi vaše želje lahko najbolje prilagodili ponudbi, nam s pomočjo spodnjega obrazca posredujte vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času bomo stopili v stik z vami. V kolikor nas želite poklicati osebno, pa smo vam na voljo preko spodnje telefonske številke.

Kontaktirajte nas

Telefon:
+386 (0)3 42 44 110

GSM:
+386 (0)51 233 120

E-pošta:
info@ekoplus.si

Oddaj povpraševanje


Sorodni izdelki