Ureditev in popis stanja zabojnikov

Zakaj zaupati nam

V podjetju EKO Plus smo pionirji na Slovenskem trgu, kar se tiče storitev managementa zabojnikov, do sedaj pa so nam zaupali že mnogi. Združujemo visoko usposobljen kader, ki odlično pozna področje dela, je medsebojno usklajen ter ima obilice izkušenj z omenjenimi projekti doma in v tujini.

Svojo univerzalnost smo pripravljeni deliti tudi z vami. Naši ljudje so strokovno usposobljen za organizacijo ter izvedbo del, s tem pa bodo poskrbeli, da bodo stvari potekale v popolnem nadzoru, pri tem pa vas maksimalno razbremenili morebitnih skrbi.

V okviru storitve ureditve in popisa stanja terena vam želimo ponuditi storitev celovite ureditve elektronske baze podatkov, preveriti njeno točnost s stanjem na terenu ter vam ob koncu vrniti datoteko, ki bo pripravljena za direkten uvoz v vaš ERP sistem.

scan_nalepke

graf-uspeha

Ekonomika in natančnost

Pomen točnosti ter izvajanje storitev z minimalnimi stroški je prva misel pri definiranju novih projektov racionalnih podjetij, še posebej pa to velja pri specifikah kot je projekt uskladitve podatkovne baze ter stanja zabojnikov na terenu.

Slednjega se v podjetju Eko Plus d.o.o. zavedamo, s tem pa vam želimo v takšnih trenutkih maksimalno pomagati z največjim efektom. Zaupali so nam že mnogi, svoje izkušnje pa lahko  potrdimo z mnogo uspešno izvedenimi projekti ter referencami.

Pomen urejenosti

Kot strokovnjaki na področju dela s podatkovnimi bazami se zavedamo, da točni podatki pomenijo velik prihranek časa in denarja pri izvajanju, zato je to ključni del vsakega začetka projekta, nadalje pa poskrbimo za tehnično podprt sistem izvajanja še na terenu.

V želji maksimalnega efekta dolgoročnih prihrankov vam omogočamo realizacijo slednjih faz izvajanja:

  • Faza 1: ureditev / poenotenje podatkovne baze
  • Faza 2: kombinacija večih podatkovnih baz ter križna kombinacija s skupnim ključem
  • Faza 3: izvedba spletnega / pisnega anketiranja
  • Faza 4: prevejanje dejanskega stanja na terenu
zemljevid1-pc

Naš cilj je vaše zadovoljstvo

Ob koncu izvajanja projekta vam za celotno fazo priprave, planiranja, izvajanja ter zaključka projekta pripravimo celovito poročilo. Slednje vključuje tudi detajlne priloge ter bazo zaključnega stanja na terenu. Končna baza zabojnikov se lahko prilagodi vašim željam, saj strmimo k cilju, da z uvozom infomracij v vaš ERP ne porabljate dragocenega časa.

Kontakt

Da bi vaše želje lahko najbolje prilagodili ponudbi, nam s pomočjo spodnjega obrazca posredujte vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času bomo stopili v stik z vami. V kolikor nas želite poklicati osebno, pa smo vam na voljo preko spodnje telefonske številke.

Kontaktirajte nas

Telefon:
+386 (0)3 42 44 110

GSM:
+386 (0)51 233 120

E-pošta:
info@ekoplus.si

Oddaj povpraševanje


Sorodni izdelki