Razdeljevanje in zamenjava zabojnikov

graf-uspeha

Ekonomika in natančnost

Pomen točnosti ter izvajanje storitev z minimalnimi stroški je prva misel pri definiranju novih projektov racionalnih podjetij, še posebej pa to velja pri specifikah kot so razdeljevanje, zamenjave in odstranitve zabojnikov na terenu.

Slednjega se v podjetju Eko Plus d.o.o. zavedamo, s tem pa vam želimo v takšnih trenutkih maksimalno pomagati z največjim efektom. Zaupali so nam že mnogi, svoje izkušnje pa lahko  potrdimo z mnogo uspešno izvedenimi projekti ter referencami.

 

 

Zakaj zaupati nam?

V podjetju EKO Plus smo pionirji na Slovenskem trgu, kar se tiče storitev razdeljevanja in menjav zabojnikov na terenu, do sedaj pa smo razdelili že več kot 200.000 zabojnikov. Združujemo visoko usposobljen kader, ki odlično pozna področje dela, je medsebojno usklajen ter ima obilice izkušenj z omenjenimi projekti doma in v tujini.

Svojo univerzalnost smo pripravljeni deliti tudi z vami. Naši ljudje so strokovno usposobljen za organizacijo ter izvedbo del, s tem pa bodo poskrbeli, da bodo stvari potekale v popolnem nadzoru, pri tem pa vas maksimalno razbremenili morebitnih skrbi.

V okviru storitve razdeljevanja in zamenjav zabojnikov vam želimo ponuditi vam prilagojeno delovno okolje, ki bo delovalo izključno s ciljem zadovoljitve vaših želja, nemotene ureditve ter ažurnega izvajanja na terenu.

bmgt

 

 

Kaj vam nudimo?

Razdeljevanje zabojnikov oziroma ureditve obstoječega stanja na terenu nikakor ne vključuje samo stroge izvedbene faze, ampak sami začetki zahtevajo tudi skrb za vaše naročnike. Naše izkušnje so vam lahko v pomoč pri:

 • pripravi oz. optimizaciji obstoječega seznama naročnikov / akcij
 • pripravi informativnih dopisov za vaše naročnike, kjer je jasno definiran pomen ter aktivnost razdeljevanja zabojnikov
 • pripravi informativnega letaka za vaše stranke, kjer jih lahko obvestimo o točnem dnevu obiska ter naših želja o ureditvi dovoljenja za pristop
 • pripravi obvestil pri dodelitvi zabojnikov
 • pripravi obvestil z napotki za vse uporabnike, ki jih ne bomo zasledili v vaši bazi razdeljevanja
 • skrbi za osnovno bazo akitvnosti ter pri popisu vseh t.i. »črnih« uporabnikov, ki ne plačujejo za svoje odložene odpadke
 • pripravi ažurnega seznama novih uporabnikov
 • ureditvi baze podatkov s posebnimi aplikativnimi orodji ter morebitno združevanje večih baz podatkov
  dejanskem vpogledu v namensko aplikacijo POTKO, skozi katero lahko spremljate naše plane, roke, plane ter narejene akcije, pri tem pa slednje informacije uporabite za sporočanje vašim strankam na telefonu
 • razdeljevanju zabojnikov skladno s predano, urejeno ter potrjeno bazo izvajanja
 • sestavi zabojnikov na terenu
 • elektronskem in fizičnem upravljanje podatkov med naslovom in podatki zabojnika (čip)
 • zagotavljanju korektnega odnosa do strank na terenu ter strmenje k maksimalnemu zadovoljstvu
  pripravi zaključne baze dostavljenih zabojnikov, ki je pripravljena skladno z vašimi navodili za uvoz v centralni ERP
 • pripravi zaključnega poročila o izvajanju del, kjer so zajete vse aktivnosti pred, med ter po izvedbi del, analiza stanja terena, ter zaključne akcije za potrebe dokončne ureditve terena ter pripravi vseh potrebnih pravna določila brez vsakega kančka vašega napora.
 • izdelava spletnega obrazca za namen avtomatiziranega obveščanja vaših naročnikov
 • priprava fizičnega obrazca za namen poenotenja vpisovanja želja preko telefonskih zahtevkov
 • dostop do spletne aplikacije POTKO, s pomočjo katere boste lahko spremljali in urejali vse aktivnosti, v okviru slednje pa vam lahko dodatno pripravimo tudi posebna poročila za hiter pregled posameznih interesnih področij
 • tedenski vnos podatkov, ki nam jih posredujete na podlagi telefonskih in spletnih obvestil
 • priprava tedenskih intervencijskih aktivnosti za namen razdeljevanja oz. menjave zabojnikov, v okviru slednjih pa sta vključena tudi priprava in tisk naslovnih nalepk za namen označevanja zabojnikov

 

 

Izvedba

Pri izvajanju storitve urejanja terena; naj gre za popis obstoječe stanja ali dodelitev dodatnih zabojnikov, je na prvem mestu vedno točnost izvajanja. Da bi slednje lahko zagotovili v največji meri, si pri vseh aktivnostih pomagamo z namensko aplikacijo POTKO. Izvajanje je tako podprto s fizičnimi dokumenti, ki jim pravimo intervencijske liste (delovni nalogi) ter ročnimi čitalniki. Na omenjen način skrbimo za maksimalno odpravo morebitnih napake zaradi človeškega faktorja, saj se poleg digitalnega odčitavanja podatkov o zabojniku, uporablja tudi črtno-kodni sistem, ki vse informacije o uporabniku ter dodeljenem zabojniku pretvori v enostaven zapis prijazen digitalnim skenerjem, ki ne dovoljujejo napak.

26-9-2013-15-43-40

 

 

Naš cilj je vaše zadovoljstvo

Ob koncu izvajanja projekta vam za celotno fazo priprave, planiranja, izvajanja ter zaključka projekta pripravimo celovito poročilo. Slednje vključuje tudi detajlne priloge ter bazo zaključnega stanja na terenu. Končna baza zabojnikov se lahko prilagodi vašim željam, saj strmimo k cilju, da z uvozom infomracij v vaš ERP ne porabljate dragocenega časa..

Kontakt

Da bi vaše želje lahko najbolje prilagodili ponudbi, nam s pomočjo spodnjega obrazca posredujte vaše zanimanje in v najkrajšem možnem času bomo stopili v stik z vami. V kolikor nas želite poklicati osebno, pa smo vam na voljo preko spodnje telefonske številke.

Kontaktirajte nas

Telefon:
+386 (0)3 42 44 110

GSM:
+386 (0)51 233 120

E-pošta:
info@ekoplus.si

Oddaj povpraševanje


Sorodni izdelki