Posode za biološke odpadke

Posode za biološke odpadke

Biološki odpadki nam lahko zaradi širjenja neprijetnih vonjav in s pojavom nezaželenega mrčesa povzročijo mnogo nevšečnosti. Njihov delež predstavlja več kot 30 procentov vseh gospodinjskih odpadkov. Če jih zbiramo ločeno, bomo dosegli manjšo količino odpadkov na odlagališču in s tem podaljšanje njegove življenjske dobe, manj bioloških odpadkov na odlagališču pa pomeni tudi manj toplogrednih plinov. Zbrane biološke odpadke bomo predelali v kompost in ga vrnili v naravni snovni krog. Tako bomo preprečili onesnaževanje narave. Biološke odpadke lahko zbiramo v preprostih PVC posodicah, katere kasneje stresemo v rjave zabojnike ali na kompostnik in sami poskrbimo za pripravo kakovostnega gnojila na domačem vrtu. Če želimo sami pripraviti gnojilo za vrtne in sobne rastline, pa možnosti postavitve kompostnika nimamo, pa lahko problem enostavno rešimo z uporabo posod Organko.

 

 

PVC posode za biološke odpadke

Posode so namenjene za zbiranje bioloških oz. organskih odpadkov in so primerne za uporabo v gospodinjstvih, šolah, vrtcih in pisarnah. Ko je posodica polna jo enostavno stresemo v rjav zabojnik ali celo na kompostnik, da sami poskrbimo za pripravo kakovostnega gnojila na domačem vrtu.

URBA 7

Posoda za ločeno zbiranje odpadkov ima prostornino 7 litrov, pokrov in ročaj za nošenje. Izdelana je iz kvalitetne plastike (polipropilen). Čiščenje je zelo enostavno, saj jo lahko peremo v pomivalnem stroju. Posoda ima tudi blokado proti samodejnmu odpiranju. Uporablja se v gospodinjstvih, pisarnah, šolah, vrtcih in drugje za ločeno zbiranje odpadkov.

Povezava na spletno trgovino

STELO

Perforirana posoda za ločeno zbiranje odpadkov ima prostornino 7 litrov, pokrov in ročaj za nošenje. Izdelana je iz kvalitetne plastike (polipropilen). Čiščenje je zelo enostavno, saj jo lahko peremo v pomivalnem stroju. Posoda ima tudi blokado proti samodejnmu odpiranju. Uporablja se v gospodinjstvih, pisarnah, šolah, vrtcih in drugje za ločeno zbiranje odpadkov.

posoda_urba_7_za_bioloske_-odpadke_1

 

 

sod-za-pomije2

Večje posode za zbiranje ostankov hrane

Posode so namenjene za zbiranje ostankov hrane in so primerne za uporabo v prehrambeni industriji. Posode imajo pokrov, ki preprečuje širitev neprijetnih vonjav. Narejeno so iz polietilena visoke gostote (PE HD). Ob strani pa so opremljene z ročaji za lažje prenašanje. Dobavljive so v dveh različnih velikostih.

Večja posoda za zbiranje ostankov hrane

Volumen: 50 l Dimenzije (DxGxV): 395 x 395 x 565 mm Premer vsipne odprtine: 320 mm

 

Povezava na spletno trgovino

Manjša posoda za zbiranje ostankov hrane

Volumen: 35 l Dimenzije (DxGxV): 395 x 395 x 405 mm Premer vsipne odprtine: 320 mm

Povezava na spletno trgovino

 

 

Organko

Organko je slovenski proizvod iz recikliranega materiala, ki omogoča enostavno ravnanje z biološkimi odpadki skozi celo leto. S svojo revolucionarno zasnovo dopušča, da se izognemu dnevnemu odnašanju bioloških odpadkov, saj ga je v povprečju potrebno prazniti le enkrat do dvakrat mesečno, hkrati pa se izognemu tudi širijenju neprijetnih vonjav.  Prisotnost naravnih mikroorganizmov v posipu sproži v košu fermentacijski proces, pri katerem biološki odpadki zadržijo pomembna hranila, vitamine in minerale. Pesticidi in škodljive spojine se razgradijo na okolju prijazne elemente. Vanj lahko odlagamo vse vrste bioloških odpadkov in si tako sami pripravimo prvovrstno gnojilo za vrtne in sobne rastline.

Povezava na spletno trgovino
organko_eco_1

Kontaktirajte nas

Telefon:
+386 (0)3 42 44 110

GSM:
+386 (0)51 233 120

E-pošta:
info@ekoplus.si

Oddaj povpraševanje


Sorodni izdelki