Podjetje

Predstavitev

17-2-2014 11-59-09

Družba EKO Plus d.o.o. združuje skupino ljudi, ki so usposobljeni za reševanje nalog na področju zbiranja, transporta in obdelave odpadkov. Specializirani smo za svetovanje pri izbiri opreme, implementaciji opreme ter servisiranja opreme za ravnanje z vsemi vrstami komunalnih in industrijskih odpadkov.

Dve desetletji že spremljamo spremembe zakonodaje ter posledično razvoj opreme na omenjenih področjih v državah Evropske unije. V tem času nam je uspelo vzpostaviti poslovni odnos z dobavitelji ter  soustvarjalci  trendov, ki vodijo v snovno recikliranje posameznih frakcij odpadkov.

Skupaj z vami spoštovani kupci nam je v zadnjem desetletju uspelo dohiteti in celo prehiteti večino evropskih držav, ki so se znašle bodisi v primežu energetskih lobijev bodisi v pomanjkanju strategij za vzpostavitev trajnostnega razvoja na področju ravnanja z odpadki. Tudi v Sloveniji mnogi pogrešajo jasne strateške smernice, neglede na to, da izkušnje kažejo, da so edina stalnica spremembe.

Dragi kupci, v vaših sredinah vam je uspelo ustvariti rezultate, ki vam jih zavidajo celo »razvite« države…in mi smo vam pri tem z veseljem pomagali.

Aleš GABRŠČEK, direktor

Vizija in poslanstvo

Vizija podjetja EKO Plus je postati vodilno podjetje na področju implementacije sistemov za popolno obvladovanje tokov komunalnih odpadkov (total waste concept) ter svetovanja in dobave opreme za zbiranje in transport vseh vrst odpadkov za področje Slovenije in Balkana.
 
 
Poslanstvo podjetja EKO Plus je:
  • zagotavljanje kakovostnih izdelkov s področja zbiranja in transporta komunalnih odpadkov,
  • zagotavljanje kakovstne prodaje in montaže izdelkov iz reciklažnih materialov,
  • zagotoviti ustrezne rešitve za povečanje nadzora nad nad zabojniki za komunalne odpadke in s tem omogočiti povečanje uspešnosti komunalnim podjetjem,
  • s svojimi izdelki in  storitvami ustvarjati zadovoljstvo kupcev ter uporabnikov naših storitev.

Vrednote

LJUDJE:

Smo zanesljivi, visoko kvalificirani in visoko motivirani.

STORITVE:

Nenehno izboljšujemo naše proizvode in storitve.

OKOLJE:

Smo v stalni povezavi z okoljem, ki ga želimo ohraniti z ustvarjalnostjo.

RENTABILNOST:

Učinkovito in primišljeno upravljamo z danimi priložnostmi.